Головна » Архів матеріалів

Ось і завершилася четверта футбольна неділя. Ну, по-перше, хотілося б привітати команду АгроДім з перемогою над командою"Зірка" ( Корюківка) з рахунком 0-2. По-друге, як не дивно, але четвертий тур  пройшов спокійно, без скандалів, і дуже результативно.  Цей тур, можна вважати особливим, особливо для курінців, так як вперше в цьому році відбулося Курінське Дербі. Гра була дуже приємною для перегляду, одним мінусом гри, була жара, але навіть не зважаючи на неї, хлопці подарували нам гарну гру, показали справжній курінський футбол. Матч закінчився з рахунком 0-6, перемогу здобула, Перша, більш досвідчена команда Курені. З завершенням 4 туру, хочу побажати нашим командам міцного здоров'я, удачі і перемог, ви в нас самі кращі і ми всі віримо в вас. 

Стосовно інших матчів туру: 

-ФК Ветерани, здобув перемогу на виїзді в селі Халимоново в місцевої команди, з рахунком 2-7. На даний момент ФК Ветерани та ФК Курінь на ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 340 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Ей People, вас чекає "ЕЛЬ КУРЕНІО" у цю неділлю - 07.06.15 
ФК "Олімпік" - ФК "Курінь"
Час зустрічі 14:00 !! Стадіон "Колос"
... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 293 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

В останній день весни, 31 травня, відбувся вже третій тур чемпіонату з футболу. В цілому, матчі виявилися цікавими, але  деякі з них привели, до обурення деяких гравців і вболівальників, виною якому стало, як вже прийнято в Бахмацькому районі, суддівство, але ми  вже повинні звикнути, що коли відбувається гра між сильнішою і слабшою командами, або між курінською і бахмацькою, то від суддів можна очікувати все. Ще одним мінусом третього туру стала місцева футбольна хвороба -  перенесення ігор, так матч між командами Прогресс та Григорівка не відбувся. 

Щодо курінських команд, то останню весняну гру вони провели на стадіоні "Колос" . Першою грою яка відкривала центральний стадіон району для цього сезону, стала зустріч між командами Олімпік та КМС. На щойно підготовленому полі, на якому ще відчувався запах кошеної трави, очікувалась, як я чула від людей, звичайна гра, але вже після першого забитого голу  в ворота ФК КМС, гра обіцяла бути ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 337 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Категория: | Просмотров: 317 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Сьогодні, 24 травня, відбувся 2 тур чемпіонату Бахмацького району з футболу. На передодні, відбулися зміни, і матчі 2 туру були перенесені на 3, ну а 3 на 2 тур. В цілому, матчі повинні були відбутися цікавими, хоча, такі вони й були, але час проведення ігор, це просто якесь знущання над гравцями, сонце, жара, не можливо грати при таких умовах, але, дякуємо командам які всерівно вийшли на поле і подарували нам всім гарні ігри. В результаті: ФК Прогресс 0-1 ФК Курінь, ФК АгроДім 1-2 ФК Ветерани, ФК Батурин 1-2 ФК КМС, ФК Григорівка 3-1 ФК Халимоново.

 

Категория: | Просмотров: 297 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

В неділю, 17 травня, розпочався довгоочікуваний чемпіонат Бахмацького району з футболу. На даний момент в турнірі беруть участь 9 команд: Курінь, Олімпік, КМС, АгроДім-2, Григорівка, Прогресс, Батурин, Халимоново, Ветерани. 

Ну по-перше, найнезрозумілішою, як на мене, стала гра між командами Григорівка та КМС. Тільки перший тур, а вже починаються перенесення ігор. Кажуть, я почнеш сезон, так його й проведеш, ну випливаючи з цього, то ці перенесення приведуть до того, що район закінчуватиметься в грудні місяці.

А тепер ближче до футболу. Свою першу гру Футбольний клуб Курінь провів в селі Халимоново з місцевою командою. Рахунок 7-2 звичайно гріє душу, але всерівно, від команди очікується чогось більшого, хоча, грати з однією заміною, побачити пента-трік у виконанні Ткаченка Олександра (у якого в тому сезоні на голи гра не йшла) і отримати позитивні емоці ( ну да, було пару неприємних моментів) - що ще потрібно? Якщо брати в цілом, то велике дякуєм хлопцям за пере ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 309 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)
Протягом двох тижнів, на футбольних полях Бахмаччини проходили матчі за Кубок Міста. Після матчі 1/8, далі в боротьбу пройшли команди: Курінь, Прогресс, КМС, Олімпік та Батурин. За жеребом Футбольний клуб Батурин пропускав першу гру, тому в 1/4 команда вдома приймала Футбольний клуб Курінь. Хмм... Що можна сказать стосовно цієї гри? Гра виявилася доволі таки цікавою і нервовою. Мене, як вболівальницю ФК Курінь, ця гра просто привела до шокового стану, хоча, ще на початку другого тайму, у всіх курінських вболівальників, присутніх на стадіоні, настрій був піднесиний, та й рахунок вже не давав приводу для нервів, так як команда перемагала 0-2 після першого тайму. Можливо хлопцям не вистачило підтримки, можливо, десь, в якись момент команда дала слабинку, але вже в другому таймі ФК Батурин зрівняв рахунок, і взяв перемогу в серії післяматчевих пенальті. В 1/2 фіналу, футбольний клуб Батурин зустрівся з Футбольним клубом КМС, який вже не раз перемагав в Кубку. Гра відбувалася в Батурині, і ... Читати далі »
Категория: | Просмотров: 347 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)
В п'ятницю, 1 травня, о 16:00 на стадіоні ім . Кочубея, в Батурині, відбудеться 1/4 Кубка міста, в якому зустрінуться команди Батурин та Курінь!
Категория: | Просмотров: 261 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)
В неділю 26 травня, відбулися перші матчі за Кубок міста Бахмач. Курінські команди провели свої перші ігри на полі в селі Халимоново, які закінчилися двома гарними і напруженими перемогами. Футбольний клуб Олімпік, який зустрічався з місцевою командою, здобув свою перемогу в основний час, з рахунком 4-2. Футбольний клуб Курінь, свою ж перемогу здобули вже в серії післяматчевих пенальті. Рахунок матчу 1-1, і після пенальті 4-2 ( перша перемога команди в після післяматчевих пенальті). Неможна не відзначити Горбача Юрія, який забив гол в основний час, і Білозора Владислава, який провів першу офіційну гру за Футбольний клуб Курінь, і просто неймовірно провів цей матч. (Пенальті забивали Вовк Олег, Рудько Роман, Волошин Антон та Беба Євген). В селі Григорівка ФК КМС зустрічався з місцевою командою. Матч закінчився перемогою ФК КМС з рахунком 0-0 і в результаті післяматчевих пенальті 3-1. ФК Прогресс вдома переміг Футбольний клуб Ветерани з рахунком 3-1. Інформація про наступні матчі буде п ... Читати далі »
Категория: | Просмотров: 308 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)
Після довготривалої перерви в, майже, 7 місяців, на футбольні поля Бахмаччини повертаються довгоочікувані матчі улюблених команд. Як завжди, матчам за першість в чемпіонаті, передують матчі за кубок міста Бахмач. Після жеребкування, яке відбулося в неділю 19 квітня, ми отримали такі пари: ФК Курінь - ФК АгроДім, ФК Олімпік - ФК Халімоново, ФК Прогресс - ФК Ветерани, ФК КМС - ФК Григорівка (ФК Батурин на цьому етапі пропускає гру, а в наступному етапі потрапляє на переможця гри ФК Курінь- ФК АгроДім). Матчі відбудуться в неділю 26 квітня. Курінські команди свої перші матчі зіграють на полі в селі Халимоново, Курінь о 16 годині, Олімпік о 14 годині. Нагадаємо, що ФК Курінь зустрічався в кубковому матчі з ФК АгроДім в минулому сезоні, гра закінчилася рахунком 3-1 на користь курінської команди, а ФК Олімпік в цьому році зустрічався в товариській грі з ФК Халимоново, матч закінчився з рахунком 4-4. На початку сезону, хочеться побажати всім гравцям перемог, удачі, міцного здоров'я, по бі ... Читати далі »
Категория: | Просмотров: 294 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)
« 1 2 3 4 ... 15 16 »
Галерея
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наступна зустріч
20.07.2014
  -  
ФК Олімпік
ФК Батурин

Наступна зустріч
20.07.2014
  -  
ФК АгроДім
ФК Курінь

Остання зустріч
13.07.2014
  0-2 
ФК Єдність
ФК Олімпік

Остання зустріч
13.07.2014
  3-0 
ФК Курінь
ФК Дмитрівка

Ми в Контакті