Головна » Архів матеріалів

Сезон закінчився!!!

Так швидко і незамітно пройшли 14 турів сезону 2014. Вже позаду всі матчі, які залишаться в пам'яті більшості  вболівальників . Я думаю кожний згадає свої емоції, моменти, коли після гри не можливо було передати почуття радості чи смутку на словах. Всі небезпечні моменти, втручання суддів, нереалізовані пенальті, незабиті голи - все це ми будемо пам'ятати довго


В неділю, 24 серпня, на День Незалежності, футбольні команди Курені зіграли останні матчі в цьому сезоні. Нажаль закінчення видалося невдалим, матч між командами Батурин та Курінь закінчився рахунком 4-2, а Олімпік-Агродім 1-6. Також відбувся матч між командами Прогресс та КМС який закінчився рахунком 0-2. За результатами цих матчів ми можем точно і від щирого серця привітати чемпіона цього сезона Футбольний клуб Агродім, з заслуженою перемогою. Срібний і бронзовий призери цього сезону будуть відомі після останьої гри яка відбудеться в цю середу між командами Дмитрі ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 426 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Однією з головних подій цього тижня стало відкриття футбольної арени в селі Бахмач 1. Гра, між командами Прогресс та Курінь, яка відкрила стадіон, запам'ятається як гравцям так і вболівальникам обох команд. Перемога курінської команди з рахунком 0-3 на чужому полі, надіємося не зіпсувала настрій команді яка приймала, а особливо їхньому воротарю.

Вдома, на рідному стадіоні команда Олімпік яка приймала гостів з Дмитрівки, поступилася з рахунком 1-2. 

Футболький клуб КМС на виїзді в Батурині зібрав, 3 очка перемогою 0-2.

Матч туру, між командами Ветерани та АгроДім, можна вважати одним з вирішальних матчів цього сезону. Нелегка перемога АгроДому, з рахунком 2-4, дає великі шанси команді взяти чемпіонство.

Залишилося 2 тури до закінчення сезону 2014, надіємося що наступні матчі подарують море позитивних емоцій як вболівальникам так і гравцям.

... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 376 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Тур за туром, проходять матчі між командами за звання чемпіона Бахмацького району. Дивлячись на результати турнірної таблиці уже виділяються 3 головні претинденти які йдуть майже нога в ногу-Ветерани, АгроДім і КМС; як кажеться "задніх пасуть": Олімпік, Прогресс та Дмитрівка; а золоту середину ділять між собою: Курінь та Батурин. 
Цікавим та дуже результативним виявився 3 тур 2 кола. Футбольний клуб Курінь, який приймав вдома ФК КМС, грав доволі непогано, даже дуже непогано, але програв з рахунком 2-3. Не реалізоване пенальті в першій половині першого тайму, напружена гра в останні 15 хвилин матчу, за які було забито 3 голи, з яких 2 КМСом і 1 Куреньою, та нестерпна жара, яка також відігравала велику роль в цьому матчі.
Нещасливим став фінальний свисток і для другої Курінської команди яка пропустила від, поки що лідера турнірної таблиці Футбольного клубу Ветерани 5 голів. Матч закінчився рахунком 5-0, без гучних скандалів та втручань судді.
Другу, в ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 340 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

 Без слів, одними емоціями закінчився 2 тур, 2 кола. "Що може буть гірше поразки улюбленої команди?" Відповідь дуже проста:"поразка двох любимих команд". Не знаю як можна передати емоції гравців і вболівальників... В чому помилка гравців, чи це все відсутність фанатської підтримки? Питань багато, і після вдалого минулого тижня, ми знову спіткнулися з поразками, на яких просто не потрібно зациклюватися. Ми програли, але програють всі, навіть найсильніші, колись да ламаються, але "хоть победа, хоть беда - мы с командою всегда".

Поразка Першої Курінської команди з рахунком 0-1 бахмацькій команді АгроДім, продовжує лінію невдалих зустрічей команд, в чемпіонаті, для Футбольного клубу Курінь, але ми будемо надіятися,  що колись, да ця лінія обірветься і курінська команда потішить своїх вболівальників довгоочікуваною перемогою.

Вдома, на рідному полі, пропустивши 3 голи програла і Друга Курінська команда.

Футбольний клуб КМС н ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 306 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)


 

Категория: | Просмотров: 325 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Ось і повернулися шаленні матчі на футбольні поля Бахмаччини. Після перерви між першим і другим колами чемпіонату, набравшись нових сил та по працювавши над тактикою та стратегією гри, команди ринули в бій, так як попереду ціле коло, за яке можна змінити ситуацію в турнірній таблиці. Сьогодні нас очікували , ну дуже цікаві матчі, атмосфера на яких була по особливому фантастична.

Матч між командами Прогресс та Олімпік відбувся на стадіоні "Колос". Після такої затяжної низки поразок, та чорна смуга Футбольного клубу Олімпік стала взльотною, і вже сьогодні в 1 турі 2 кола, нас очікувала перша, найсолодша перемога рідної команди з рахунком 0-2. Це була фантастична гра, море небезпечних моментів, не реалізоване пенальті, виходи воротарів сам на сам з гравцями, пропущені голи, яких ми сьогодні не пропускали, і звичайно напружена обстановка на матчі. Сьогодні, вболівальники побачили команду, яка хотіла грати і просто грала, не можна обрати кращого, тому що краща сьогодні ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 382 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Завершився 7 тур, завершальний тур 1 кола. Сьогодні, як ніколи, нас очікували дуже цікаві та красиві матчі.

Гравці Футбольного клубу Курінь, після низки поразок, нарещі порадували своїх  вболівальників довгоочікуваною перемогою, яку здобули на виїзді в смт Дмитрівка. Нервова і досить гарна гра, закінчилася рахунком 2-3.

Футбольний клуб Олімпік вдома приймав команду "Прогресс". Що можна сказати про гру?  Гра була досить цікавою і напруженою. Чогось не вистачило гравцям курінської команди, можливо їм не вистачило підтримки вболівальників, але, що вже зробиш, матч закінчився рахунком 2-3. Напружена атмосфера тривала не лише під час гри, а й після неї. Червона картка гравця ФК Олімпік - Савченка Ігоря,ледь не стала приводом для після матчевої бійки, ініціатором якої був гравець ФК Прогресс. Шановні гравці команд, хочеться, щоб ви незабували, що всі ми люди, а футбол - це гра, де важливу роль відіграє повага до суперника.

Футбольний клуб Ветера ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 385 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)

Шановні Курінці у суботу 29 червня. всіх запрошуємо на - "День Молоді" Початок 10:00 до клубу на стадіон, будуть відбуватися спортивні та інші заходи з нагоди святкування! Тому дозвольте нам раніше вас привітати!

Шановні представники молодого покоління Курені! Від щирого серця вітаємо вас із Днем молоді!
Молодість – це найкраща пора в житті людини, це час надій та відкриттів, випробувань та помилок. Час кохання, віри у власні сили і прагнення перетворити світ. Молодим відкриті усі дороги, підвладні будь-які вершини. Молодь – це сила, за якою майбутнє нашої громади та України.
У цей святковий день бажаємо вам великого людського щастя, світлої долі, фізичної та духовної сили, упевненості в завтрашньому дні. Зичимо кожному як найдовше зберегти в душі чистоту помислів, честолюбство планів та нестримну енергію для їх здійснення, а також те, що є основною рушійною силою молодості – віру. Залишайтеся завжди молодими!

Адміністрація гру ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 358 | Добавил: Aspirin | Комментарии (0)


 

Категория: | Просмотров: 312 | Добавил: Aspirin | Комментарии (0)

В неділю 22 червня, відбулися матчі 6 туру Бахмацького чемпіонату з футболу. Нас очікували досить цікаві, красиві та напружені матчі.

Футбольний клуб "Олімпік" грав на виїзді в селі Батурин з місцевою командою. Поразка Курінської команди з рахунком 2:1 принесла батуринцям першу перемогу і додаткові 3 очки.

Одним з центральних матчів туру, можна вважати гру між командами "Курінь" та "АгроДім",яка відбулася в Курені. Матч виявився доволі цікавим і результативним (5 забитих голів за гру), але нажаль курінська команда програла, з рахунком 2:3. Ще одна поразка ФК Курінь дарує супернику додаткові 3 очки і залишає команду на 4 місці з незмінними вже декількам турів 7 очками.

Матч між командами "КМС" та "Дмитрівка" проходив на стадіоні "Колос" і на здивування всім, закінчився рахунком 1-1.

Заключним матчем 6 туру стала гра між командами "Єдність" та "Ветерани", перемога в якій бах ... Читати далі »

Категория: | Просмотров: 321 | Добавил: Ministeria | Комментарии (0)
« 1 2 3 4 5 ... 15 16 »
Галерея
Календар
«  Травень 2024  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Наступна зустріч
20.07.2014
  -  
ФК Олімпік
ФК Батурин

Наступна зустріч
20.07.2014
  -  
ФК АгроДім
ФК Курінь

Остання зустріч
13.07.2014
  0-2 
ФК Єдність
ФК Олімпік

Остання зустріч
13.07.2014
  3-0 
ФК Курінь
ФК Дмитрівка

Ми в Контакті